Kræmmervika Havn logo hvit

Vinterbad & Badstu

Følg oss

Badstu

Se for deg en kald vinterdag og du føler deg kanskje litt frossen eller utbrent. Hva kan være bedre enn en avslappende tur i badstu? Hos oss i Kræmmervika havn får du tilgang til vår badstue med nydelig utsikt, hvor du kan senke skuldrene og samle tankene. Enten du er på bedriftsreise eller bare på ferietur, kan slike stunder virkelig gjøre underverker på kropp og sinn.

Noen av helsefordelene ved å ta badstue som du kanskje ikke visste om er:
Det gir deg økt blodsirkulasjon, som blant annet kan lette på muskel- og leddsmerter.
Det reduserer risiko for hjerte- og karsykdommer, har et studie bevisst.
Du forbrenner mer kalorier, som hjelper deg med vekttap.
Du svetter mye som hjelper deg å skylle giftstoffer ut av kroppen din.
Sist men ikke minst, det reduserer stress og hjelper deg til å slappe av, som vil være en helt utmerket måte å være sosial med gode venner på.

Fordelene ved å ta badstue er mange, men visste du at mange velger å vinterbade og hvilke fordeler dette kan gi deg? Man skulle kanskje ikke tro at å ta seg en iskald dukkert i havet på vinteren skulle føre til noe godt, men dette har altså blitt motbevist. Å bade på vinteren i kalde nord er kanskje en opplevelse de fleste takker pent nei til, men dette kan faktisk gi deg en fantastisk mestringsfølelse, i tillegg til at det frigjør endorfiner og adrenalin, som føles bra for både kropp og sjel. Det er også en morsom måte å være sosial på hvis man gjør det sammen med venner, og det føles utrolig godt etterpå.


Vi hjelper deg gjerne med gode tips for hva du kan gjøre her i Lofoten av spennende aktiviteter.

Følg oss