Kræmmervika Havn logo hvit

Til Havs i Lofoten

Følg oss

For oss som bor i Lofoten er kjærligheten til havet stor. Det er her vi fisker og hvor mange får sitt levebrød fra. Det er også veldig mange som søker seg til havet på fritiden, og vi oppfordrer deg til å gjøre det samme – her er det mange muligheter for moro!

Surf

På Unstad så finner du bølger i verdensklasse. Det har blitt et svært populært reisemål for folk fra hele verden. Er du nysgjerrig på å teste surfing så er det bare en kort reise unna fra Kræmmervika havn. Hopp i våtdrakten og hiv deg ut i de arktiske bølgene, Unstad Arctic Surf vil hjelpe deg med alt som har med surf å gjøre.

Dykking

Hva skjer egentlig under overflaten på havet? Dykking er en utrolig opplevelse, og vi er heldige som har Lofoten Diving her på Ballstad. Hos Lofoten Diving kan du få guidede turer, uansett om du har dukket før eller ikke. Du finner mer informasjon om dem her.

Ribbtur

Hvis du elsker fart og spenning på havet, så er ribbtur en god aktivitet for deg. Her får du også sjanse til og se havørn eller – hvis du er riktigt heldig, hval og spekkhoggere.

Kayak

Å paddle kayak en rolig sommerkveld med midnattssol – det er nesten uslagbart! Det er noe spesielt å få komme seg litt ut i havet å få se Lofotveggen spre seg framfor øynene dine. Det er nesten uansett hvor du begynner fra, alle steder har noe vakkert å by på.

Fisketur

Prøv fiskelykken sammen med lokale fiskere! Lær deg alle tips og triks når det kommer til fiske, og du kommer sannsynligvis til å få en historie eller to om hvordan livet er som fisker. Hvis dere får noe fisk så lager vi på Kræmmervika havn gjerne til et godt måltid fra dagens fangst!

Liker du deg bedre blandt fjellene? Da har vi har noen gode tips til deg her!

Book ditt opphold i Lofoten hos oss her.

Følg oss