Kræmmervika Havn logo hvit

Kræmmervika Havn

Følg oss

Velkommen til Kræmmervika Havn, en alldeles spesiell plass i Lofotens største levende fiskevær, Ballstad.

Her tilbyr vi overnatting i ekte og autentiske rorbuer, konferanse- og møterom og god hjemmelaget mat fra bunnen av.

Ballstad, hvor Kræmmervika havn er plassert, er som nevnt Lofotens nåværende største levende fiskevær. Her får du oppleve det å være ekte lofotværing – å sette pris nærheten til naturen og havet. Med fjellene i ryggen og havet rett utenfor så er det umulig å ikke få en følelse av ro. Vi er veldig stolt av å kunne tilby dette til våre gjester, og vi synes at det er den perfekte plassen å ha som base for ferien i Lofoten. Ballstad ligger veldig sentralt i Lofoten, så du kan enkelt komme deg til alle plasser som du er nysgjerrig på – men du har fortsatt et sted i ro når du kommer hjem for dagen.

Her får du bo i autentiske Rorbuer med moderne komfort. Noen av buene stammer helt fra 1800-tallet. Vil du vite mer om det å bo i rorbu kan du lese mer om det her.

Utover rorbuene våre så har vi felles områder med badstue, lounge og større lokaler som kan brukes for konferanse eller fest. Vi har også en hyggelig restaurant med en alldeles nydelig vinsamling. 

Kræmmervika Havns eiere

Kræmmervika Havn er en liten bedrift med stort hjerte, og vi ønsker alle velkommen. Vi har hatt æren av å ha mange forskjellige gjester på besøk hos oss, alt fra bedrifter til privatpersoner i alle aldre. Det syns vi er veldig gøy og givende.

Vi liker å ha nær kontakt med våre gjester, så hvis du trenger tips eller lokale råd så er vi mer en gjerne behjelpelig. Alle våre gjester har forskjellige behov, og vi gjør vårt beste for å skreddersy for deg slik at du får en best mulig tur.

Vi tar også gjerne en hyggelig prat over en kopp kaffe eller to.

Ta kontakt med oss her for å booke din tur till Kræmmervika Havn.

Håper vi ses snart!

Følg oss