Kræmmervika Havn logo hvit

Planlegger du firmatur til Lofoten?

Følg oss

Vi har  noen gode råd til deg. Les disse 6 punktene for å få best mulig utbytte av turen!

1. Hva er hensikten med firmaturen?

Det kan være flere grunner til å arrangere en firmatur med bedriften din. Er det en tur for å ha det gøy sammen med kollegaene dine, styrke tilknytningen i teamet deres, belønne godt arbeid, konferanse, årsmøte, kick-off eller en motivasjonstur for å fremme bedre arbeid i fremtiden? 

Uansett hva formålet med turen er så er Lofoten et veldig godt alternativ – og vi kan være behjelpelig med å legge opp en plan som passer akkurat det dere trenger.

2. Når skal man reise på firmatur?

Hvis dere planlegger en firmatur til Lofoten så er det lurt å planlegge godt i forvei. Vi er heldige her oppe som får oppleve all slags vær og vind, midnattssol og nordlys. Et godt tidspunkt for turer hvor dere vil ha det gøy ute i naturen vil være sent på våren eller på høsten. Da er Lofoten ofte veldig raus og byr på vakker natur og magiske opplevelser. 

Lofoten har mye å gi hele året, ikke bare midt på sommeren, så reis gjerne utenom høysesong også. 

3. Hva med aktiviteter?

“The nature is our playground” bruker mange å si, og det passer virkelig i Lofoten. Her finnes aktiviteter både på land og hav slik som; ribbturer, kayak, surfing, dykking og fiske, mens på land kan du nyte flotte fjell- og toppturer. Men det er ikke det eneste vi har, det finnes også mange gallerier, glasblåserier, museum, spennende restauranter og masse annet. En sak er sikker – det er ikke brist på aktiviteter om man sier som så!

Når du planlegger hva slags aktiviteter du har lyst til så er det en god idé å tenke over hvilken type gruppe du har med deg. Uansett hva slags gruppe dere er, så kan vi på Kræmmervika havn hjelpe deg med å planlegge aktiviteter som passer.

Les mer om aktiviteter til havs her, og fjellturer her

4. Overnatting

En god natts søvn er viktig for ha det godt på en firmatur.
På Kræmmervika havn har vi sengeplasser opp til 70 personer fordelt på våre autentiske rorbuer, som har god komfort og avslappende stemning.

Hvis det er ønskelig å holde gruppa samlet kan det være en fordel å bo på et sted der man er litt for seg selv, for å unngå at gruppen brytes opp etter middagen.

5. Faglig innhold

Hvis turen skal inneholde noe faglig innhold som kurs, møter, foredrag eller workshop, så kan det være behov for møterom eller et sted for å møtes i ro og fred. Vi har møtelokaler og konferanserom tilgjengelig som du kan benytte deg av. 

6. Mat

En god matopplevelse kan virkelig ta opplevelsen av turen til neste nivå. På Kræmmervika havn har vi fokus på kortreist mat – gjerne fra havet, som vi lager fra bunnen av. Hver rett vil tilby en smaksrik opplevelse som du sent glemmer.

Vi hjelper deg gjerne å planlegge og arrangere din neste firmatur her hos oss. Ring oss gjerne på tlf +47 916 61 330 for en hyggelig samtale, eller benytt deg av vår kontaktside!

Følg oss