Kræmmervika Havn logo hvit

Hjemmelaget mat smaker godt på restaurant

Følg oss

Mat er noe som ligger oss varmt om hjertet her på Kræmmervika Havn, og vi synes det er en av de viktigeste delene av en firmatur. Derfor byr vi på god og næringsrik mat laget fra bunnen av – og vi får ofte tilbakemelding på at maten er en av de tingene man husker best fra Kræmmervika.

Vår tradisjonelle mat er laget mest av lokale råvarer – gjerne fisk. Svein Kåre, eier og kokk på Kræmmervika, har jobbet med fisk i over 30 år, så naturligvis er det en stor del av menyen.

«Fesk e jo nåkka av det bæste vi har her i nord og det e nesten ingenteng som slår en godt laga torskemiddag»

Kortreist mat

Selv om fisk er manges favoritt så bys det selvfølgelig på andre ting også. Det som er viktig for oss er å bruke lokal mat mest mulig. Lofoten er rik på fantastiske flotte råvarer, og vi har flere dyktige lokale leverandører. De leverer alt fra grønnsaker til kjøtt – som vil dukke opp på menyen vår.
Kortreist mat er god mat, både for kropp og miljø.

Vi produserer også egne lokale matvarer fra land og hav. I vårt utsalg kan du finne ting som boknafesk og spekeskinke av lammelår.

Dagens fangst

Ren og velsmakende mat er hva vi strever etter med hvert måltid – og hva er da mer velsmakende enn en fisk som du har fisket opp helt selv?
“Dagens fangst” til middag er et konsept som vi liker veldig godt her på Kræmmervika Havn. Fersk fisk laget på ekte Lofot-vis blir alltid suksess og det blir en opplevelse du sent kommer til å glemme.

Kort sagt, vi ønsker at vår lokale mat skal være mer en bare et måltid – det skal være en opplevelse. Vi er stolte over maten vi serverer og ønsker deg hjertelig velkommen til bords.

Følg oss