+ 47 916 61 330 post@kremmervikahavn.no

Om oss

Ballstad – en perle i hjertet av Lofoten

Vi ønsker å vise fram det beste av Lofoten. Naturen, fjell og hav – og ikke minst den gode maten – fisken! Verdens beste og mest naturlige råvarer, fra havet rett utenfor havna vår.

Svein Kåre Johnsen er født og oppvokst med fisk i Lofoten. I mer enn 20 år har han drevet fiskebutikk på Leknes.

– Etterhvert var jeg så oppgitt over turister og lokalbefolkning som fortvilt spurte: Hvor kan vi få servert lokal mat? -Til slutt valgte jeg å gjøre det selv.

I 2012 åpnet han Johnsen ferskvare og fiskerestaurant midt i Leknes. Nå har Svein Kåre tatt med seg de gode råvarene og de gode oppskriftene til Ballstad og Kræmmervika Havn.

I Ballstad kan du gå fjelltur, dra på fisketur eller ribtur. Litt bortenfor hyttene/rorbuene, har vi parkering for bobiler.

Ballstad har lang tradisjon med turister. Historien forteller at det var nettopp her i Kræmmervika Havn, at rorbu-ferie for turister startet.

-Enten du er på ferie, eller på jobb, ønsker overnatting i rorbu/hytter eller vil besøke vår pub og restaurant – du er alltid hjertelig velkommen til oss i Kræmmervika Havn.

Ta kontakt for spørsmål og booking

kraemmervikahavn@gmail.com

+47 916 61 330

 

 

Svein Kåre

Ønsker å vise fram det beste av Lofoten. Naturen, fjell og hav - og ikke minst den gode maten – fisken! Verdens beste og mest naturlige råvarer, fra havet rett utenfor havna vår. Daglig leder Kremmervika Havn

    Translation

    Kart til Kremmervika Havn